zipforce one monterbar elmotor till cykel en hybridcykel

Detta inlägg är en annons för Zipforce och innehåller annonslänkar.

Zipforce fövandlar din vanliga cykel till en elcykel. 

Vanligtvis handlar den här sajten om hybridbilar, men i det här inlägget ska vi titta lite mer på hybridcyklar.

Att cykla eldrivet behöver inte vara dyrt. Zipforce är helt perfekt för dig som vill cykla eldrivet utan att köpa en elcykel. Zipforce är en portabel elmotor som förvandlar vilken cykel som helst till en elcykel, på bara 15 minuter. Det är hållbart, fartfyllt och billigt!

Vad är Zipforce?

Zipforce är en portabel och laddningsbar hjälpmotor som med enkelhet monteras på fram- eller bakhjulet på din vanliga cykel och förvandla den till din egen elcykel. När du vill använda Zipforce klickar du fast hjälpmotorn på det monterade fästet och sedan är det bara att cykla iväg, i upp till 25 km/h! Den är perfekt för dig som vill cykelpendla till jobbet utan att komma fram genomsvettig eller för dig som vill ha lite extra motorassistans på cykelturen. 

Fördelar med Zipforce

  • Förbättra motion och få frisk luft med cykel
  • Mindre klimatpåverkan
  • CE-märkt enligt elcykel direktivet inom EU
  • Flexibilitet: Använd Zipforce på flera cyklar
  • Cykla upp till 6 mil med en fulladdad Zipforce
  • Snabb laddning – tar cirka 4 timmar att ladda i ett vanligt eluttag
  • Begränsar stöldrisken – Med ett klick lossar du din Zipforce och kan ta den med dig
  • Låg vikt – Zipforce väger endas 2,7 kg

Det finns många fördelar med att cykla överlag. Det förbättrar din kondition, blodcirkulation och bränner fett över hela kroppen. Det är ett fantastisk sätt att komma ut i naturen och få frisk luft.

Zipforce är en hållbar lösning för dig som vill vara både aktiv och miljömedveten. När du gör din befintliga cykel till en elcykel bidrar du till mindre klimatpåverkan och en minskad användning av jordens resurser, än om du köper en fabriksny elcykel. 

Zipforce har genomgått omfattande tester och är både vattentålig och CE-märkt enligt elcykeldirektivet 2017 inom EU. Det innebär att Zipforce uppfyller samma täthetskrav som alla elcyklar. 

Du kan med enkelhet flytta Zipforce hjälpmotor till familjens alla cyklar genom att köpa fler fästen som passar på det allra flesta cyklar. Du kan till och med driva en tandemcykel med Zipforce. 

Med en fulladdad Zipforce kan du cykla upp till 60 km på en laddning. Din körstil påverkar hur långt du kommer. Varje gång du bromsar återladdas elmotorn. I appen har du full koll på laddning och dina inställningar. Zipforce laddas i ett vanligt eluttag och tar cirka 4 timmar att nå en full laddning.

Ta med din Zipforce varje gång du parkerar din cykel. Med ett klick lossar du din Zipforce från cykelfästet och minskar därför stödrisken. Dessutom är motorn väldigt smidig att ta med sig så den endast väger 2,7kg.

Zipforce erbjuder olika modeller på sina eldrivna hjälpmotorer

Zipforce ONE är det perfekta konverteringskitet för att bygga om din vanliga cykel till en elcykel. Med en räckvidd upp till 60 km. Här tillkommer alla tillbehör; motorn, batteriet, laddaren och fästet, med ett billigt pris på strax över 6000kr med fri frakt och returer.

Zipforce Black Edition. Zipforce Black Edition passar dig som älskar en diskret design och vill ha en Zipforce som matchar dina svarta cykeldäck och din stil. Till denna tillkommer alla tillbehör för en enkel konvertering från en vanlig cykel till en elcykel, med hjälp ett enkelt elcykel kit.

Zipforce One ger extra kraft till din befintliga cykel då den förvandlar din vanliga cykel till en hybridcykel

Vad skiljer Zipforce från en ”vanlig” elcykel?

En av de främsta skillnaderna är priset. Zipforce erbjuder sina kunder ett pris på strax över 6000 kronor, vilket är mer än en tredjedel av priser på en fabriksny elcykel. Därmed är detta ett mycket mer prisvärt sätt att konvertera din egen cykel till en elcykel.

Ett standard batteri till en vanlig elcykel väger oftast mellan 20-25 kg. Det är tungt och bökigt att ta med sig när man har parkerat sin cykel. Zipforce erbjuder en liten motor som endast väger 2,7 kg. Detta är en enorm skillnad från en vanlig elcykel. Du klickar med enkelhet på eller av din Zipforce hjälpmotor på det monterade fästet.

Zipforce är en hållbar lösning för dig som vill vara både mer aktiv och miljömedveten. När du gör om din befintliga cykel bidrar du till en mindre miljöpåverkan och en snällare användning av jordens resurser, än om du köpen en fabriksny elcykel.

Flexibelt alternativ under resor

Ska du ut och resa? Inga problem, eftersom vikten på Zipforce endast är 2,7 kg så kan du ta med elmotorn på flyget. Det är lite svårare att ta med hela cykeln på flyget, men en Zipforce kan du alltid ha med dig överallt vart du reser. Många städer har ju hyrcyklar utplacerade överallt i sina städer. Det finns också cykeluthyrning över hela världen. Tar du med dig din Zipforce kan du få extra kraft i värmen. På resklarbloggen kan du läsa mer om att semestra med elcykel.

Försäkra din Zipforce med Gjensidige

Till din Zipforce är det viktigt att ha en tillförlitlig försäkring. Vi anser att Gjensidige erbjuder det bästa alternativet för sina kunder. Denna försäkringsleverantör erbjuder sina kunder ett komplett försäkringspaket till ett rimligt pris. Gjensidige är en av Sveriges största försäkringsleverantörer och har ett gott rykte om sig. De erbjuder ett stort utbud utav försäkringar så du kan välja det som passar dig bäst.

Rabattkod Zipforce – 750 KR RABATT

Just nu har du möjlighet att köpa din Zipforce med en fantastisk rabatt. Använd koden ZF750 för att få 750kr rabatt på din Zipforce. Passa på inför sommarens utflykter. Det ät ett fantastiskt sätt att med enkelhet ta sig runt och samtidigt få motion.

Alltid med fri frakt och retur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *