Med den tid du spenderar körning, varför inte göra din bilfärd så bekväm och säker som möjligt?

Nu mer än någonsin finns det alla slags prylar som kan förbättra din körupplevelse och effektivisera din dag i bilen. I detta inlägget kommer vi gå igenom en massa gadgets som är perfekta att ha i bilen.  I videklippet ovan kan du se tips på många fler bil accessoarer.

Trådlös billaddare

Med magnet och trådlös laddning kan du slippa sladdar och ändå få din mobil laddad.

Trådlös billaddare och telefonhållare är ett perfekt tillbehör för alla förare. Den här enheten håller din smartphone medan du kör och ser till att batteriet aldrig tar slut! Tack vare 360-talsrotationen kan den användas på flera olika sätt!

USB laddare med nödfunktioner

På Biltema hittade jag en smart liten 12V USB laddare som inkluderade nödfunktioner. En USB-laddare med cigarettändarplugg för anslutning till bilens 12 V-uttag. Laddaren har två USB-uttag, 5 V/2,4 A + 5 V/1 A, och laddar två enheter samtidigt. Laddaren är utrustad med nödfunktioner som en spets i rostfritt stål som kan används för att krossa en ruta och en bältesskärare.

Det finns även väldigt trevlig bil finder. Hur många gånger har du inte letat efter din bil på en stormarknads parkering?

Global Car Swivel Tray

Kämpar du när du försöker äta i din bil? Med denna geniala bricka monterad i din kopphållare har du lätt tillgång till mat, dryck och allt annat du behöver i närheten. Detta är ett ständigt problem när man stannat till vid en drive-in. Köp följande bricka med mugghållare så är problemen ett minne blått.

Groggbord till bilen

Grogga i bilen är väl inte direkt att rekommendera, men att ha ett groggbord eller matbord med dryckeshållare kan ändå fylla en mycket bra funktion för passagerarna.

groggbord till bilen

Dash Cam

Medan en framåtriktad dashkamera kanske inte hjälper dig att undvika en olycka är det bra att fånga bilder för att bevisa vem som är ansvarig när en olycka inträffar. En dash cam från exempelvis Z-Edge tar 30 bilder per sekund och slår automatiskt på och av när du startar och stänger av ditt fordon. Det finns många andra Dash cams som låter dig få en överblick runt hela ditt fordon. Kika på dashcam nedan som har fått väldigt höga betyg!

Bluetooth bilmonteringssats

Du behöver inte en ny bil för att kunna ansluta din smartphone till ditt fordon via Bluetooth. En smarta Bluetooth-bilmonteringssats hjälper dig enkelt koppla in i bilens extra ingångsuttag för handsfree-uppringning och växlar sömlöst mellan inkommande samtal och musik.

Drop stop för bilsitsar

Hur många gånger har du tappat din telefon, nycklar eller till och med pommes frites mellan din plats och bilens mittkonsol? Drop Stop blockerar det irriterande springan och håller bilen ren och dina ögon fokuserade på vägen medan du kör.

Starthjälp

Med ett startpaket för starthjälp behöver du inte vara beroende av någon annan för att ge bilen den starthjälp som behövs när den behöver det. Det finns massor av startpaketet med en batterikälla som gör det möjligt att starta bilen genom att fästa klämmorna på satsen på bilens batteri.

  • Booster 12/24V Premium
  • 2 x professionella 900CA högkvalitativt AGM-batterier
  • På / Av-brytaren eliminerar kortslutning av klämmor och batteritömning
  • Omvänd polaritetslarm och anti-strömspik skydd
  • Digital display anger intern batterinivå och spänning på fordonets batteri
  • Heavy-duty böjda klämmor och flexibel kabel
  • 500A in-line säkring skyddar mot för hög ström output
  • 12V tillbehörsuttag – används även för minnesparläge
  • Extern 12V-2Amp automatisk och intelligent laddare
  • 2,1A USB-utgång idealisk för laddning av smartphones och surfplattor
Startbooster som har allt!

Ryggstödsväska

Håll din bil snygg och organiserad med bilryggstödsarrangör som har medföljande fickor för saker du behöver behålla och en vattentät skräpburk med lock för att hålla lukt borta. Dessa finns i många varianter. Packa ner vad du behöver under bilresan och fäst enkelt väskan på framsätets rygg med kardborreband. Framsidan har 2 nätfack och 1 fack med lock och kan vid behov fällas ut till bord för att ställa lätta saker på. Vinkeln på bordet justeras med snöre.

Ryggstödsväska

Nackstödshängare

Nackstödshängare är praktiska och utnyttjar oanvänt utrymme i bilen för kläder och saker som annars kan fara omkring under färden. Dessa är mycket billiga och oerhört praktiska.

Nackstödshängare med krokar

Nackstödshängare med galge för kläder

nackstödshängare för kläder

Nyckelbricka

En nyckelbricka kan alltid vara bra att ha till bilen och andra nycklar.

Baksätesskydd

Om du har hund så vet du att hundens tassar lätt kan skita ner i baksätet. Med hjälp av baksätesskydd får du skydd mot smuts, hår och väta. Med baksätesskydd är det inget problem att ta med hunden i bilen och hålla bilen fräsch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *